Meer dan 11.000 oppasbanen op Bambizo

Hoe vind ik een oppasbaan?

Meld je gratis aan, zonder enige verplichting.

Hoe gebruik je Bambizo als oppas of nanny?

Ik ben een ouder

Meer dan 11.000 gezinnen en oppassers gebruiken Bambizo al. Met Bambizo vind je snel en gemakkelijk een oppas of een gezin waar je op kunt passen.

1

1. Voeg uw gegevens toe

Voeg een foto toe aan je profiel die je ook op je cv zou gebruiken, samen met informatie over je ervaring, beschikbaarheid en oppaskosten. Op basis van uw filters ziet u de families die het beste bij u passen.

2

2. Ontdek gezinsprofielen

Bezoek het profiel van de familie als u ze aantrekkelijk vindt om meer over hun omstandigheden te weten te komen. Om te bepalen of het goed bij je past, lees je over hun kinderen en wat zij waarderen in een oppas of oppas.

3

3. Organiseer vergaderingen

Stuur een bericht naar de ouders die je het leukst vindt. Daarnaast kunt u met hen een videoconferentie regelen. Vraag hen en hun kinderen persoonlijk te ontmoeten als je ze leuk vindt. Na het gesprek kun je bepalen of het een goede match is.

Veel gestelde vragen

Bambizo is een platform dat ouders met oppas in contact brengt. Ouders kunnen oppas in de buurt zoeken, en oppassers kunnen snel en makkelijk in contact komen met ouders die op zoek zijn naar hulp.

Nee. Aanmelden bij Bambizo is vrijblijvend. Het is gratis en vrijblijvend. Bovendien kunt u op elk moment zelf kiezen of u wel of niet akkoord gaat met interviews met ouders, oppassers etc. Het regelen is gratis en aan u.

Bambizo is puur een platform om oppassen en oppaswerkjes te vinden. Het is voor iedereen mogelijk om zich aan te melden en berichten te sturen naar ouders/oppassers. Dat betekent dat wij bij Bambizo geen mensen screenen. Wel controleren wij op ongepaste teksten en meer. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders en oppassers om mensen te selecteren die passen bij wat zij zoeken bij Bambizo. Wij adviseren elke gebruiker om voorzichtig te zijn met die selectie. Wij raden u aan referenties op te vragen en interviews af te nemen. Zo weet je zeker dat je een compleet beeld krijgt van een potentiële oppas of gezin.

“Ik zocht een flexibele baan en vond drie geweldige gezinnen om op te passen”

Meld u vrijblijvend aan

Registratie houdt geen enkele verplichting in.