Sluit je aan bij 11.000+ ouders op Bambizo

Zoek een oppas bij jou in de regio, neem contact op en plan een eerste gesprek

Meld je gratis aan, zonder enige verplichting.

Hoe ouders Bambizo kunnen gebruiken

Ik ben oppas/gastouder

Op Bambizo zijn er meer dan 11.000 gezinnen en oppassen geregistreerd. Het vinden van iemand die aan jouw behoeften voldoet, is eenvoudig in deze 3 stappen:

1

1. Vertel ons waar u naar zoekt

Vul je profiel in met jouw voorkeuren en vereisten. Denk aan criteria als beschikbaarheid, ervaring, het uurtarief en de locatie/ afstand. Je kunt dan de oppassers bekijken die het beste aansluiten bij jouw wensen. De filters kunnen op elk moment worden gewijzigd.

2

2. Ontdek oppasprofielen

Om meer te weten te komen over de nannies en babysitters, kun je hun profielen bekijken om hun beschikbaarheid, ervaring en referenties te zien. Kijk of het aanbod aansluit bij wat jij zoekt in een oppas en stuur dan direct een bericht naar degene met de beste match.

3

3. Interview en ontmoet de oppassers/gastouders die jij het leukst vindt

Voordat je persoonlijk afspreekt, kun je een videochat-interview regelen om je oppas nog beter te leren kennen.

Veiligheid is onze topprioriteit

Bij Bambizo vinden we niets belangrijker dan de veiligheid en het geluk van je kind. Om ouders daarbij te helpen, bieden wij een platform aan waarmee ze gerenommeerde oppassers in hun omgeving kunnen vinden.

Bekijk wie er op dit moment beschikbaar is

Hier volgen enkele belangrijke overwegingen waarmee je rekening moet houden bij het zoeken naar een oppas:

Kies en evalueer jouw oppas

Via Bambizo vind je snel een oppas, nanny of gastouder bij jou in de buurt. Misschien woont jouw ideale nanny, oppas of gastouder wel om de hoek!

Wees voorzichtig met het delen van privé gegevens

Neem geen persoonlijke gegevens op in je profielbeschrijving, zoals je telefoonnummer of adres. Biedt deze alleen aan nadat je gesproken hebt met de persoon die je wilt interviewen.

Neem contact met ons op als u vragen heeft

Vraagt iemand in een gesprek naar persoonlijk informatie zonder dat hiervoor aanleiding is? Neem dan snel contact met ons op voor deze en andere vragen.

Veel gestelde vragen

Bambizo is een platform dat ouders met oppas in contact brengt. Ouders kunnen oppas in de buurt zoeken, en oppassers kunnen snel en makkelijk in contact komen met ouders die op zoek zijn naar hulp.

Nee. Aanmelden bij Bambizo is vrijblijvend. Het is gratis en vrijblijvend. Bovendien kunt u op elk moment zelf kiezen of u wel of niet akkoord gaat met interviews met ouders, oppassers etc. Het regelen is gratis en aan u.

Bambizo is puur een platform om oppassen en oppaswerkjes te vinden. Het is voor iedereen mogelijk om zich aan te melden en berichten te sturen naar ouders/oppassers. Dat betekent dat wij bij Bambizo geen mensen screenen. Wel controleren wij op ongepaste teksten en meer. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders en oppassers om mensen te selecteren die passen bij wat zij zoeken bij Bambizo. Wij adviseren elke gebruiker om voorzichtig te zijn met die selectie. Wij raden u aan referenties op te vragen en interviews af te nemen. Zo weet je zeker dat je een compleet beeld krijgt van een potentiële oppas of gezin.

“Liza verzon buitenspelletjes waar de kinderen meteen in geïnteresseerd waren. Ze namen nauwelijks afscheid van mij!”

Vind ook een oppas zoals Liza!

Registratie houdt geen enkele verplichting in.